Suomen Australiankarjakoirat ry:n vuosittainen kesäleiri
Tammela, Ruostejärvi


Kesäleiri 2001 pidettiin Tammelan Ruostejärven leirikeskuksessa. Upea mäntymetsä ja hienohiekkainen järvi ympäröivät leirikeskusta. Muutaman kilometrin päässä oleva rauniorata (armeijan alue) toimi koulutuskenttänä. Lea Haanpään innostavassa ohjauksessa meistä kaikista tuli uusia "rauniokarjiksia" (ja yksi "rauniosammari").


Lauantaiaamu alkoi koiran lihaskunnosta huolehtien. Anu Puron opastuksella tutustuimme koirahieronnan eri tyyleihin. Lemmikkimme nauttivat silminnähden.
Iltaisin saunoimme, paistoimme muurinpohjalettuja, grillasimme makkaraa ja maissia. Yleistä melko karjisvoittoista keskustelua unohtamatta.


Sunnuntain päätteeksi olivat leikkimieliset kilpailut ja match show. Syönti/wc-rullan hajottamiskilpailun voitti yleisön ennakkosuosikki Angel eli Juulia (kuulu ahneudestaan, maalimiehet ovat tunteneet näpeissään). Match shown punaiset voitti Sissi ja siniset Max omien väriensäkin mukaan. Sissi oli myös BIS.


Hallituksen täten hyväksi havaitsema leirikeskus päätettiin ottaa käyttöön myös ensi vuodeksi. Toivottavasti osallistutte sankoin joukoin.


Olemme saaneet yhteistyöleiriläisia tanskandogeista. Pelastuskoira/toko-dogit innostuneet tulemaan leirille myös. Joten ensi vuoden leiripaikat on syytä varata ajoissa, että mahtuu mukaan.
Terveisin leiritäti Sisko


Ps. Olen kuullut juttua, että leirin innostamana on kaksi uutta pelastuskoirakarjista liittynyt treeniporukkaan Helsingissä. Tsemppiä!!!