Suomen Australiankarjakoirat ry:n

järjestämä, vuosittainen kesäleiri 2006 pidettiin tänäkin vuonna, 25-27.8 Punkalaitumella, HiidenHelmen majatalossa. Samaisessa paikassa kuin viimekin vuonna. Osallistujia oli n. reilu 30 ihmistä koirineen.

Leiri on ollut ja mennyt. Toivottavasti me kaikki saimme edes himpun verran uutta ajateltavaa, uutta tietoa ja intoa oman koiran kouluttamiseen ja koulutukseen!!

Palautelomakkeita palautettiin peräti 21 kappaletta, KIITOS !!!

Ja seuraavaksi koonti siitä, miten vastaukset jakautui.


Oliko leirin ”tottelevaisuus” teema mielestäsi:

Erinomainen 11 erittäin hyvä 7 hyvä 3 tyydyttävä 0


Oliko leiripaikka mielestäsi:

Erinomainen 2 erittäin hyvä 11 hyvä 6 tyydyttävä 2


Oliko leiripaikan ruoka mielestäsi:

Erinomainen 3 erittäin hyvä 8 hyvä 9 tyydyttävä 1


Oliko leiriohjelma mielestäsi:

Erinomainen 7 erittäin hyvä 7 hyvä 8 tyydyttävä 0

Kouluttajasta oltiin pääsääntöisesti yhtä mieltä eli hänestä todella pidettiin. Juha Kurtti oli monen mielestä asiantunteva, rauhallinen kouluttaja, ja hän antoi kannustavalla tavalla palautetta ja vinkkejä eri koirakoille.

Risuja sai niin leiripaikka (esim. grilli), kuin yksipuolinen ohjelma. Monet toivoivat monipuolisempaa ohjelmaa, ja useampia lajivaihtoehtoja. Ja nämä seikat tulivat ilmi myös, kun kysyttiin ehdotuksia tuleville leireille.

”Leiriruusuissa” pidettiin leirin rennosta ja leppoisasta ilmapiiristä, sekä hyvästä yhteishengestä. Ja nousi muutamassa lomakkeessa naisten saunakin ruusujen arvoiseksi!!

Palaute oli joka tapauksessa arvokasta, koska muutenhan emme voi toteuttaa jäsenten toivomuksia ja kuulla heitä. Ja ainahan on parannettavaa/kehitettävää, on vain otettava palautteesta opiksi! Toivottavasti näemme taas ensi vuonna !

Leiritoimikunnan puolesta Maije Dolmatoff