Jäseninfo

Haluatko jäseneksi?

Ota yhteyttä jäsensihteeriin cattleparks (at) elisanet.fi.
Laita sähköpostiin omat tietosi, jäsensihteeri ottaa Sinuun yhteyttä.
Hallitus hyväksyy jäsenet kokouksessaan. Jäsenyys on voimassa kun hakemus on käsitelty.

Yhdistyslaki 12 § Jäseneksi liittyminen
Sen, joka tahtoo liittyä yhdistyksen jäseneksi, on ilmoitettava aikomuksestaan yhdistykselle. Jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus, jollei säännöissä ole toisin määrätty.

Yhdistyksen omat säännöt löytyvät täältä: https://sakkry.com/yhdistys/saannot/

Yhdistys julkaisee verkkolehteä Karjis (vuodesta 2020 lehti ilmestyy paperisena) ja sitä pääset lukemaan tästä linkistä. Lehdessä julkaistaan karjiksiin ja yleisesti koiriin liittyviä juttuja sekä karjiskuvia. Sinun on myös mahdollista ilmoittautua tapahtumiin jäsenhinnnoin, jotka ovat yhdistyksen jäsenille edullisempia kuin muille.

Jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Kyseisen vuoden jäsenmaksun maksusta lähetetään ilmoitus erikseen, kun jäsenmaksut on päätetty.

Muuttaessasi / vaihtaessasi sähköposti osoitetta muistathan ilmoittaa osoitteesi jäsensihteerille, cattleparks@elisanet.fi .

Mikäli liität samalla perhejäsenen/perhejäseniä, mainitse myös heidät. Muista maksaa myös perhejäsenen maksu omaa jäsenmaksuasi maksaessasi.

Jäsenmaksut 2023:
Varsinaisjäsen 30€
Perhejäsen 15€
Kannatusjäsen 150€
Tutustumisjäsenyys ei ole enää käytössä

FI81 6601 0001 0016 76, käytä viitettä 8811.

Jäsenmaksulaput tulevat sähköpostitse. 
(Hinnat: Ei ALV-REK , Y-034136-2)

Kennelliiton pätevöimä tuomari:
Yhdistyksellämme ei ole enää tuomarijäsenyyksiä. Jäsenlehteämme Karjista pääset lukemaan sähköisessä muodossa. Lehden lukuoikeuden saat  laittamalla sähköpostia: cattleparks (at) elisanet.fi

TERVETULOA karjisten pariin!

Australiankarjakoira
– monipuolinen käyttökoira-