JÄSENINFO

Liity jäseneksi!

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä allaolevan lomakkeen. Yhdistys julkaisee verkkolehteä Karjis ja sitä pääset lukemaan tästä linkistä. Lehdessä julkaistaan karjiksiin ja yleisesti koiriin liittyviä juttuja sekä karjiskuvia. Sinun on myös mahdollista ilmoittautua tapahtumiin jäsenhinnnoin, jotka ovat yhdistyksen jäsenille edullisempia kuin muille.

Jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Kyseisen vuoden jäsenmaksun maksusta lähetetään ilmoitus erikseen, kun jäsenmaksut on päätetty.

Muuttaessasi / vaihtaessasi sähköposti osoitetta muistathan ilmoittaa osoitteesi jäsensihteerille, cattleparks@elisanet.fi .

Jäseneksi liittyminen:

Liittyessäsi jäseneksi täytä ja lähetä tietosi jäsensihteerille cattleparks@elisanet.fi  ja maksa summa suoraan yhdistyksen tilille:

FI81 6601 0001 0016 76, käytä viitettä 8811.
Kun hakemuksesi on vastaanotettu ja maksu näkyy tilillä, hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Mikäli liität samalla perhejäsenen/perhejäseniä, mainitse myös heidät. Muista maksaa myös perhejäsenen maksu omaa jäsenmaksuasi maksaessasi.

Jäsenmaksut 2019:
Varsinaisjäsen 30€
Perhejäsen 15€
Kannatusjäsen 150€
Tutustumisjäsenyys ei enää käytössä

Jäsenmaksut 2019 eräpäivä 15.3.2019
Jäsenmaksulaput tulevat sähköpostitse maaliskuun alussa. 
(Hinnat: Ei ALV-REK , Y-034136-2)

Kennelliiton pätevöimä tuomari:
Yhdistyksellämme ei ole enää tuomarijäsenyyksiä. Jäsenlehteämme Karjista pääset lukemaan sähköisessä muodossa. Lehden lukuoikeuden saat  laittamalla sähköpostia: cattleparks (at) elisanet.fi

Jaa sivu seuraavissa medioissa: