Karjiskalenteri 2018

SAKK ry:n jäsen! Osallistu karjiskalenterin tekemiseen ja lähetä kuvia äänestykseen

Säännöt:
1. Yhdistyksen jäsenenä oleva henkilö voi osallistua kalenterin kuvakisaan kahdella valitsemallaan kuvalla.
2. Kuvat tulee toimittaa viimeistään 10.9.2017 sähköpostiosoitteeseen: sakkrykalenteri(at)gmail.com. Kuvat lähettämällä annat oikeuden käyttää niitä myös Karjislehdessä sekä yhdistyksen nettisivuilla. Voit halutessasi rajata kuvien käytön pelkkään kalenteriin, muista tällöin mainita asiasta viestissäsi.
3. Kuvien tulee olla mahdollisimman suurikokoisia laadun takaamiseksi. Saat lähetyksen jälkeen kuittauksen riittääkö kuviesi laatu kalenteriin.
4. Kuvat ladataan äänestystä varten Facebookissa yhdistyksen ryhmän kansioon ”SAKKRY kalenteri 2018” 11.9.2017.
5. Äänestää voi 30.9.2017 saakka. Äänestää voi niin montaa kuvaa kuin haluaa ja äänestää voivat myös he, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä. Kuvista äänestäminen tapahtuu siis vain ja ainoastaan Facebookin kautta kuvasta tykkäämällä.
6. Mikäli sama koira on yksinään kahdessa eri kuvassa jotka tulisivat valituiksi, käytetään vain toista kuvaa. Ryhmäkuvassa mukana oleminen ei vaikuta yksittäiskuvan käyttöön.
7. Valmiissa kalenterissa tullaan mainitsemaan koiran/koirien kutsumanimet ja kuvaajan nimi mahdollisuuksien mukaan.
8. Kalenteri kootaan vuodenaikapainotteisesti äänestyksessä suosituimpien kuvien perusteella.

Kuvien lähettäminen ei sido tilauspakkoon. Kalenterin koko tulee olemaan A3 ja tilauspaikasta riippuen vähimmäinen tilausmäärä vaikuttaa hintaan. Hinnaksi arvioidaan postikuluineen 15-20€.
Tilauksia kalenterista otetaan vastaan äänestysajan päätyttyä, jolloin asiasta tulee lisää infoa Facebookiin ja yhdistyksen nettisivuille.

Muokattu 1.9.: kuvien lähetysaikaa jatkettu 10.9. saakka.

Vuoden 2017 kalenterikuvia

You may also like