Jäsentiedote 1/2017

26.2.2017 olleen SAKK ry:n vuosikokouksen pöytäkirja on käsittelyssä pöytäkirjantarkastajilla. Voimme kuitenkin antaa jo seuraavia tietoja yhdistyksen toimihenkilöistä ja yhdistyksen tarpeista.

Erovuoroisten hallituksen jäsenien tilalle (Seija Vainio (pj), Laura Myllys (vara pj.) ja Minna Pirttiniemi (jäsen) ei ollut vuosikokouksessa uusia innokkaita, joten em. mainitut henkilöt valittiin jatkamaan tehtävissään. Lisäksi valittiin yksi uusi varsinaisjäsen, Maarit Ottavainen. Hallituksen kokoonpano on tällä hetkellä siis seuraava:
Seija Vainio, puheenjohtaja
Laura Myllys, varapuheenjohtaja
Minkeli Welling, sihteeri
Minna Pirttiniemi, jäsen
Maarit Ottavainen, jäsen.

Varajäseniä ei valittu ehdokkaiden puuttuessa, ja yhdistyksen säännöissä varajäseniä ei vaadita.

Jalostustoimikunnaksi tälle kaudelle valittiin Anu Mustonen (puheenjohtaja), Niina Kälvinmäki ja Minkeli Welling.

Vuosikokous on valtuuttanut hallituksen kutsumaan toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat. Tilaisuudessa paikalla ei ollut yhdistyslain asiantuntijaa eikä paikan päällä pystytty tarkistamaan, onko päätös lainmukainen. Asia on tarkistettu 28.2. Patentti- ja rekisterihallituksesta, eikä päätös ole lainvastainen. Mikäli yhdistyksen vuosikokous yhdistyksen sääntöjen mukaan ei pysty asettamaan toiminnantarkastajia ja varatoiminnantarkastajia, on otettava sellaiset keinot käyttöön, että tarkastajat saadaan asetettua ja yhdistyksen toiminta lailliseksi.

Hallitus on kutsunut toiminnantarkastajiksi Matti Kariniemen ja Kauko Seppäsen. Varatoiminnantarkastajiksi on kutsuttu Ulla Keituri ja Harri Forstén. Kaikki edellämainitut ovat ottaneet tehtävät vastaan.

Yhdistykselle ei myöskään saatu vuosikokouksessa valittua kaikkia tarvittavia toimihenkilöitä, ja hallitus valtuutettiin nimittämään tarvittavat henkilöt, jotta yhdistyksen toiminta voi jatkua.

Rahastonhoitajaksi on nimetty Kalle Nurminen.

Jäsensihteerin toimi on vielä avoinna, ja halukkaat voivat 15.3. saakka ilmoittautua toimeen. Hallitus valitsee henkilön ilmoittautuneista seuraavassa kokouksessaan ja valinnasta tiedotetaan yhdistyksen sivuilla maaliskuun loppuun mennessä.

Hallitus toivoo, että aktiivisuus yhdistyksessä lisääntyisi ja jäsenet heräisivät valvomaan etujaan, sillä rotuyhdistykselle koetaan kuitenkin olevan tarvetta. Aktiivisuuden lisäämiseksi tarvitaan jokaisen jäsenen apua.

SAKK ry:n hallitus

(Muokattu 6.3.: lisätty maininta päätöksen laillisuudesta ja valituista toimihenkilöistä.)

Ilmoittautumiset: sihteeri(at)sakkry.com, laita viestin otsikoksi ”SAKKry toimihenkilö”

You may also like