Jäsentiedote 1/2018

Hei Suomen Australiankarjakoirat ry:n jäsenet!

Muistattehan, että yhdistyksen vuosikokous on 11. helmikuuta klo. 12.30 Pohjois-Hämeen kennelpiirin tiloissa Lempäälässä osoitteessa Tampereentie 484, 33880 Lempäälä.

Vuosikokouksessa tullaan ottamaan keskusteluun monta tärkeää asiaa ja toivottavasti saamme aikaan tuottoisaa keskustelua ja hyviä ideoita tulevaisuutta varten.
Keskustelemme mm. seuraavista asioista:

Yhdistyksen tulevaisuus
*miten saamme jäsenet innostumaan yhdistyksen toimintaan mukaan?
*millä turvaamme yhdistyksen talouden niin, että siitä ei koidu taloudellista riskiä pienituloiselle yhdistyksellemme?
*ensi vuosi on yhdistyksemme juhlavuosi ja yhdistys kaipaa ideoita yhteiden toiminnan järjestämiseen ja varojen keräämiseksi.

Kennelliiton tuleva sääntömuutos
*SKL suunnittelee muuttavansa valioitumissäännöt kuluvan vuoden aikana, tiedotus liiton puolelta on ollut ala-arvoista. Suunnitelmissa on, viimeisimmän tiedon mukaan, että tulevaisuudessa ainoastaan rodunomaiset kokeet kelpaavat suomen muotovalionarvon saamiseen. Tämä tarkoittaa, että ainoastaan paimennuskoe on tulevaisuudessa ainoa tie valioitumiseen. SKL:n suunnitelma tulee vaikuttamaan useaan rotuun (australiankarjakoira, australianpaimenkoira, australiankelpie, bordercollie, jne.).
SAKKry ei suunnittele jäävänsä nyökyttelemään ja suostumaan liiton päätökseen. Jotta demokraattinen päätös voitaisiin tehdä, olisi liiton kuultava myös rotuyhdistyksiä ja rotua harrastavia yhdistyksiä. Hallitus toivoo, että jäsenistöstä löytyisi sisukkaita, jotka tätä asiaa lähtevät ajamaan nopealla aikataululla. Hallitus on tietenkin tämän työryhmän tukena läpi koko hankkeen.

Epävirallisten lajien palkitseminen Vuoden Karjis kilpailussa
*miltä kuulostaisi, jos tulevaisuudessa palkitaan myös epäviralliset lajit? Äänestys asiasta Nose Work.
*Nose work säännöt esitellään jäsenille, keskustelua säännöistä ja mahdollisista muutoksista
*kaikki ne koirat, joiden tulokset on lähettetty nose work-kategoriaan vuodelta 2017 Vuoden Koira kilpailuun, tullaan palkitsemaan diplomilla ja parhaiten pärjännyt koira palkitaan
kannustuspalkinnolla.

Vuoden Karjis kilpailun palkinnot
* vuoden Karjis kisan voittajat julkaistaan ja palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa
* yhdistyksen taloudellisen tilanteen vuoksi palkintoja ei voida lähettää voittajille, vaan ne tulee joko noutaa vuosikokouksesta tai sopia muu toimitustapa.

Tulethan sinäkin mukaan vaikuttamaan yhdistyksemme tulevaisuuteen, jokaisen jäsenen ideat ovat kultaakin kalliimpia!

Talvisin terveisin,
Hallitus
Seija Vainio, Laura Myllys, Maarit Ottavainen ja Minna Pirttiniemi

You may also like