Jäsentiedote 3/2017

Vuosikokous

Vuosikokous 2018 järjestetään 11.2.2018 Lempäälässä, Pohjois-Hämeen kennelpiirin tiloissa os. Lempääläntie 484 klo 12.30 alkaen. Valtakirjojen tarkistus alkaa klo 12.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslistan löydät tapahtumasivulta.
Yhdistys on jo pidemmän aikaa kärsinyt akuutista työntekijäpulasta. Jos siis tunnet että sinulla olisi annettavaa yhdistykselle tai toivoisit asioita hoidettavaksi toisin, tervetuloa mukaan. Jokainen työpanos on tärkeä!

SAKK ry:lle uusi yhteistyökumppani

Suomen Australiankarjakoirat ry on neuvotellut yhteistyösopimusta Evidensia-ketjun kanssa. Ensi tilassa jäsenistölle toimitetaan jäsenkortit, jota näyttämällä jäsenetuudet ovat käytössä. Kortti toimitetaan PDF-tiedostona niille joiden sähköposti on tiedossa ja lopuille postitse.

Noseworkille oma sarja vuoden karjis kisaan

Nosework on saamassa oman vuoden parhaan kilpailunsa. Kunhan säännöt saadaan valmiiksi, päästään myös tämän lajin harrastajia palkitsemaan. Koska säännöt eivät synny itsestään, oletettavasti ensimmäisen kerran noseworkista palkitaan vuoden 2018 kisatulosten perusteella vuosikokouksessa 2019.

Puheenjohtajan sähköpostiin murtauduttu lokakuussa 2017

Mikäli olet saanut outoja viestejä joiden lähettäjänä on puheenjohtaja(at)sakkry.com, ilmoitathan asiasta webmasterille (webmaster (at) sakkry.com)! Puheenjohtajan sähköpostiin on ilmeisesti murtauduttu ja onnistuttu lähettämään mm. aiheettomia maksupyyntöjä. Asiaa tutkitaan. Pahoittelemme siitä aiheutuvaa vaivaa!
Puheenjohtajan tavoittaa toistaiseksi hänen henkilökohtaisesta sähköpostistaan, joka on päivitetty yhteystietolistaan.

Karjislehti tiedottaa

Karjislehden julkaisussa siirrytään kokonaan sähköiseen muotoon 2018 alkaen, syynä lehden tekijöiden puute. Lehteen on jo kahden vuoden ajan etsitty uutta päätoimittajaa ja kuluneen vuoden ajan uutta taittajaa. Mikäli haluat auttaa lehden tekemisessä, ota pikaisesti yhteyttä hallitukseen tai lehden nykyiseen päätoimittajaan, jotta hallitus voi harkita mahdollisesti painettavien lehtien julkaisemista. Yhteystiedot löydät täältä.
Sähköisen lehden yksityiskohdista tiedotetaan tammikuun 2018 loppuun mennessä. Sähköisen lehden toimituksesta vastaa Minkeli Welling, ja lehteen otetaan edelleen normaalisti materiaalia vastaan.

 

SAKK ry:n hallitus

 

 

You may also like